Sami Välimäki ja Smile Henkilöstöpalvelut aloittavat sponsoriyhteistyön

Smile Henkilöstöpalvelut aloittaa sponsoriyhteistyön golffari Sami Välimäen kanssa. Välimäki on yksi maamme kovimmista golflupauksista ja hänen uransa nousujohteisuus on ollut kiistatonta. Nokia River Golf -seuraan kuuluvan nuorukaisen suhtautuminen urheilu-uraan istuu Smilen arvomaailmaan kuin nakutettu – ihmisläheistä ja positiivista tekemistä yrittäjähenkisesti ja aina ammattiylpeydellä.

Golffarilta löytyy nuoresta iästään huolimatta jo paljon kansainvälistä kilpailukokemusta ja -menestystä – ensimmäinen kansainvälinen voitto Samille tuli 15-vuotiaana Belgiassa. Vuonna 2017 Sami voitti kaksi miesten amatöörikilpailua Portugalissa sekä Sveitsissä. Elämän ensimmäinen voitto ammattilaisten kisassa tuli samana vuonna Gecko Tourilla Espanjassa. Sami pelasi elokuussa 2017 debyyttinsä Challenge Tourilla Suomessa sijoittuen T11.

”Smile haluaa olla tukemassa nuorten lupausten kasvua ja kasvaa heidän mukanaan. On hienoa päästä kasvamaan Samin ja Samin tarinan mukana. Yritystason sponsoroinneissa haemme aina arvojamme vastaavia henkilöitä ja kohteita, Sami edustaa Smileä erinomaisesti ja on arvojemme mukainen henkilö”, Smilen viestintäjohtaja Hanna Lehto linjaa. ”Myös Smile on kasvanut pienestä suureksi ja tiedämme, kuinka tärkeää on, että ympärillä on ihmisiä, jotka uskovat ja näkevät mahdollisuuksia. Samin positiivisuutta ja luottamusta itseen ja tulevaan on mahtava tukea, ilon kautta tietenkin”, Hanna summaa.

Yhdessä siis viheriöille. Uskomattomia swingejä ja putteja, Sami. Ilon kautta!